Om nooit meer te vergeten: kijk naar het fineerpatroon op kasten

Om nooit meer te vergeten: kijk naar het fineerpatroon op kasten

Fineer is een dunne laag écht hout die gesneden wordt uit een stam. Daardoor is en blijft fineer hout en dus geen imitatie zoals bij laminaat of melamine. Het fineer wordt verlijmd op een (mdf) draagplaat. Het doel is de kasten en tafelbladen een mooi, warm en luxueus karakter te geven waar nodig.

Toch zijn er in kantoren vaak kasten te zien waarvan de fineerplaten niet verwerkt zijn volgens de regels van de kunst. Op het eerste gezicht lijkt alles esthetisch mooi te passen, maar bij nader toezien loopt de nerf niet mooi door. Er zijn storende onderbrekingen die niet lijken aan te sluiten.

Dat laten we bij TwinForm niet toe. Want wij kennen & respecteren de regels van de kwalitatieve kunst én hechten hier zeer veel waarde aan. Onze fineer dekplaten zijn perfect gesneden op maat van elk oppervlak én met een pers verlijmd. Resultaat: een doorlopend geheel met een uniek boompatroon.

Kijk in de toekomst met een ander oog naar fineer. En vergelijk met het fineer op bureaukasten en tafelbladen van TwinForm. U merkt het verschil meteen op.

Wilt u alleen nog maar een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking met fineer?