Soft Seating

Soft Seating is uitgegroeid tot een gevestigd begrip binnen het kantoorlandschap. De huidige generatie weet dat werken op verschillende manieren kan en mag gebeuren. Die vrijheid creëert voor medewerkers een aangename sfeer in een inspirerende werkomgeving.

De zitplaatsen moeten voldoen aan de taken die de werknemers uitvoeren (activity based, flexwerken, NWOW). Daarom is een breed assortiment fauteuils, sofa’s en zitbanken niet meer weg te denken voor wie kantoorlandschappen ontwerpt en inricht.

Ze werken net zo goed voor een kort moment van ontspanning als voor spontane vergaderingen die de creativiteit stimuleren. Zeteloplossingen zijn ideaal in ruimtes die bedoeld zijn voor tijdelijke taken zoals e-mails lezen of controleren. Ook bieden ze een invulling in loungeruimtes, coffee corners en cafetaria’s of als een akoestische afzonderingsplek in een open ruimte.

In recepties en lounge-omgevingen heeft zitgelegenheid al jaar en dag een duidelijk doel. Een aantrekkelijke bank of fauteuil verwelkomt zowel bezoekers als medewerkers in een gastvrije ruimte. Zo creëer je meteen een aantrekkelijk imago voor je organisatie.